fbpx

2022. aasta täis andmise rõõmu

Ka aastal 2022 ei unustanud me heategevust. Andmine on saanud Tanel Veenre kaubamärgi lahutamatuks osaks. Tänaseks on meie tootevalikus enam kui 20 toodet, mille veebimüügi tulust vähemalt 20% läheb heategevuseks. 2022 aasta tulust, toetame järgmisi organisatsioone: SA Minu Unistuste Päev, SA Kiusamisvaba Kool, MTÜ Vähihaigete Laste Vanemate Liit, SA Noor Ehe ja MTÜ Lapsele Vanemad. Kokku annetasime nendele organisatsioonidele eelmise aasta tulust 3371 eurot. 

Ukraina sõja alguses võtsime missiooniks toetada ukrainlasi. Sõda ei ole veel läbi ning reaalne rahaline abi on parim, mida siiani pakkuda saame. Ukrainale pühendatud eri kõrvamarjade müügitulust oleme annetanud kokku 38 000 eurot.

Igakuiselt toetame ka organisatsiooni Little Bridge Foundation, kes Ugandas on aidanud kooliteed alustada 25 lapsel ning võimaldanud ligipääasu puhtale joogiveele juba enam kui 200 inimesel.

 

Sellel aastal võid näha lisaks ehetele heategevustoodete perekonda juurde lisandumas vahvaid pastelseid rinnamärke. Heategevusmärkidele andis hoo sisse valentinipäeva märk, mis on pühendatud sõprusele ja armastusele. Märgi müügist 50% annetame MTÜ-le Vanem Vend, Vanem Õde. 

Tanel avab ideed meie uue heategevusprojekti taga: “Iga merihobu rinnamärgiga tahame teha ka midagi head. Meie sõbrapäeva märk oli täielik hitt ja selle müügist kogutud 456 eurot kandsime juba MTÜ-le Vanem Vend, Vanem Õde, mis tegeleb riskirühma lastega läbi tugiisikute. Sõprusega muuta maailma paremaks paigaks, kas pole ilus idee! Ning plaanime sel aastal välja tulla veel terve seeria vahvate hobudega, igaühel oma karakter.” 

Meie järgmise märgi, sinimustvalge merihobu, kogu müügitulu läheb Ukraina abistamiseks. Ukraina vabadus on ka Eesti vabaduse kindlustajaks!

Merihobude rinnamärgid on disaininud Tanel Veenre kaubamärgile andekas noor ehtekunstnik Hansel Yuchen Tai.

Kõik meie heategevustooted leiad SIIT. Aitäh, et aitad aidata!

Shopping Cart