fbpx

2021. aasta täis andmise rõõmu

Meie andmise rõõm sai alguse 2020. aasta märtsis, kui koroona meie kõigi elukorralduses ettenägematuid muutusi ilmutas ja sundis meid pidurit tõmbama pea igas eluvaldkonnas. See kogemus andis meile võimaluse vaadata elu uuest vaatenurgast ja puudutas meie sotsiaalset närvi. Sellel ajal raske südamega oma lipulaeva poe sulgedes otsustasime kohe, et tõstame oma veebimüüki ja annetame 20% veebipoe ostude tulust Toidupangale. Kõikjal meie ümber – ilmselt lähemal, kui me arvame on abivajajaid. Tänaseks hõlmab Tanel Veenre kaubamärk enam kui 20 toodet, mille veebimüügi tulust 20% ​ läheb heategevuseks. 2021 aasta tulust, toetame järgmisi organisatsioone: SA Minu Unistuste Päev, SA Kiusamisvaba Kool, MTÜ Vähihaigete Laste Vanemate Liit, SA Noor Ehe ja MTÜ Lapsele Vanemad. Kokku annetasime nendele organisatsioonidele eelmise aasta tulust 2500 eurot. Meie heategevustooted leiad SIIT. 

Meie tagasihoidlikust lootusest koguda ehete müügist Ukraina heaks 5000 eurot, on tänaseks saanud juba 30 000 eurot, mille oleme annetanud MTÜdele Pagulasabi, Punane Rist ja Ukraina Kultuurikeskus, igale 10 000 eurot. Oleme tänutundest sõnatud ning jätkame Ukraina heaks annetamist!

Meil on rõõm ka toetada MTÜ Little Bridge Foundation kaudu 9-aastase Uganda tüdruku Kagoya Sauda kooliteed, kellele soetasime koolitarbed ning katame igakuiselt kooliskäimise kulud.

Võimalus kogetud heast osa tagasi anda on tegelikult privileeg. Oleme südamest tänulikud kõigile, kes on aidanud meil teisi aidata.

Shopping Cart