fbpx

2023 Crème de la Crème

Tanel vaatab möödunud aastale tagasi: “2023 oli sõit läbi kurvide. Aasta algas hea hooga ja kulmineerus suve hakul kollektsiooni “Kiir” esitlusega. See hetk, kui Eesti rahvakultuuri pärandist inspireeritud siidis modellid jalutasid sopilises aias, õhtupäike paitas ja taustaks laulis koor Miina Härmat, oli unustamatu. Sellised hetked innustavad looma ning planeerima uusi elamusi 😉

2023 lõpp oli rahutum, majanduses ja maailmas toimuv avaldas oma mõju. Võtsime aja maha, et analüüsida oma tegevusi, optimeerida protsesse ja keskenduda kõige olulisemale. Olen südamest tänulik oma tiimile – Antile, Kristelile, Mailisele ja Hannesele, kellega koos kasvada ja areneda. Keerulised ajad on väärt väljakutse, ei tasu nina norgu lasta!”

Siin on väike tagasivise möödunud kurvilisele aastale:

 

Põrutame ilu nimel edasi – juba paari nädala pärast tuleb meil välja värske ehteseeria LÖVE ja sajad meetrid kevadsiidi on stuudios ootel 🙂

Alates 18. jaanuarist olete kõik oodatud Truus galeriisse (Lühikeses jalas), kus avaneb Taneli väga mitmekihiline soolonäitus”Elame kirega!”.
 

Tanel jagas Katrin Viirpalule vestlussaates “Elamus” oma elu elamusi kunstist, muusikast, filmist ja kirjandusest. Saadet saad järelkuulata siin.

Shopping Cart